Web Analytics

Viitorul Ştefăneşti şi Progresul Recea, cele mai sancţionate echipe în ultimele etape ale fotbalului judeţean

de | 6.12.2018 12:58 | Sport

Viitorul Ștefănești este ”oaia neagră” a fotbalului de Liga a IV-a. Pe lângă faptul că fotbaliștii din Ștefănești îi înjură pe arbitri ca la ușa cortului, această echipă se prezintă la meciuri după bunul plac. Așa se face că Ștefăneștiul are zero puncte la finalul turului de campionat. O altă echipă care nu face cinste fotbalului județean este AS Progresul Recea, formație care a părăsit terenul de joc după ce trei jucători au primit cartonașul roșu în partida cu AS Unirea Hârsești. Iată sancțiunile dictate de Comisia de disciplină a AJF Argeș.

AS Viitorul Ștefănești 2007 a pierdut taxa de garanție

Meciul: AS Viitorul Ștefănești 2007 – ACS Basarabi Curtea de Argeș
Liga a IV-a FORTUNA SPORTS, seniori, etapa 15
Data: 2018-12-01
Echipa sancționată: AS Viitorul Ștefănești 2007
Persoane sancționate: Drăgan Robert Florin, Vidroiu Bogdan Mihai, Surcel Silviu Gabriel și Olaru Cristian Valentin
Abatere: Injurii aduse la adresa brigăzii de arbitri.

Meciul: ACS Victoria Buzoiești – AS Viitorul Ștefănești 2007
Liga a IV-a FORTUNA SPORTS, seniori, etapa 14
Data: 2018-11-24
Echipa sancționată: AS Viitorul Ștefănești 2007
Abatere: Echipa oaspete, AS Viitorul Ștefănești 2007, nu s-a prezentat la terenul de joc.
Rezoluție: Jocul se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei ACS Victoria Buzoiești, conform art. 79, pct. 1, din Regulamentul Disciplinar, iar echipa AS Viitorul Ștefănești 2007 pierde taxa de garanție în baza listei anexe la Regulamentul AJF, poz. 21, col. 4.

AS Progresul Recea a părăsit terenul după trei cartonașe roșii

Meciul: AS Unirea Hârsești – AS Progresul Recea
Liga a V-a, Sud, etapa 13
Data: 2018-11-18
Echipa sancționată: AS Progresul Recea
Abatere: În minutul 38, jucătorul cu nr. 10, Grigore Adrian, de la echipa oaspete primește al doilea avertisment, după care, implicit, cartonașul roșu. Între timp, apar doi coechipieri, așa cum spune arbitrul meciului, ”m-au bruscat, mi-a căzut fluierul, le-am arătat celor doi cartonașul roșu, iar echipa oaspete a părăsit terenul de joc”.
Rezoluție: Jocul se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei AS Unirea Hârsești, în baza art. 79, pct. 6, echipa AS Progresul Recea primește o penalitate financiară de 300 lei în baza listei anexe la Regulamentul AJF, poz. 10, col. 5.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. De ce nu spuneti ca la meciul AS Unirea Hirsesti-AS Progresul Recea, AJF a delegat ca arbitru central, un arbitru care nu fusese decat tusier pana atunci. O echipa care este la conducerea jocului si care isi creaza nenumarate ocazii de gol, dar care primeste un cartonas rosu doar pentru ca este echipa oaspete. Cam asta a fost istoricul jocului…