Web Analytics

(video) Senatoarea Diana Șoșoacă, după o întânire cu urșii pe Transfăgărășan: Și animalele au DREPTURI!

de | 29.08.2021 23:26 | Actualitate, Politica si Administratie

Scandal pe Transfăgărășan pe tema hrănirii urșilor între Diana Șoșoacă și primarul Gheorghe Stoican

Diana Șoșoacă a postat pe pagina sa de socializare o filmare pe Transfăgărășan, acolo unde a întâlnit o ursoaică cu mai mulți pui. La un moment dat aceasta intră într-o ceartă cu câțiva localnici, inclusiv cu Gheorghe Stoican, primarul comunei Arefu, care veniseră la fața locului pentru a alunga animalele.

„Problema este că nu-i hrănește absolut nimeni. Ursoaica își apără puii. Nu vă dați jos din mașină. Sunt periculoși chiar dacă sunt mici”, explică fosta senatoare AUR. „Problema este că ar trebui hrăniți. S-a găsit aici un urs mort de foame, iar un alt pui cu capul crăpat de un topor”, a susținut aceasta. „Poate ar fi nevoie de ei prin Parlament, Guvern sau la Președinție”, a spus Șoșoacă.

CITEȘTE ȘI: Cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru un câine:”La mulți ani, Helios!”

Aceasta susține că urșii erau hrăniți înainte de ocoalele silvice din țară, iar acum sunt lăsați să flămânzeasca special pentru a fi împușcați după ce vin în căutarea hranei la casele oamenilor.
În momentul în care doi localnici sosesc să alunge urșii cu petarde, senatoarea le reproșează că în loc să-i hrănească îi sperie. „Ce căutați să nu aveți grijă de acești urși. Unde este ca pe vremea lui Ceaușeșcu, când se dădea mâncare?”, le reproșează senatoarea.

CITEȘTE ȘI: Florin Cîțu cere vaccinarea sau testarea personalului din învățământ, sănătate sau ordine publică

„Și animalele au drepturi, vreau să știu de ce nu sunt ținute în siguranță ca pe vremea lui Ceaușescu?”, le spune Șoșoacă după ce aceștia se plâng de urșii care vin în sate.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii