Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

Video. S-au încăierat pe stradă. 11 percheziții în Bascov și Merișani

Polițiștii au făcut percheziții în comunele argeșene Bascov și Merișani. Reamintim că mai multe persoane s-au luat la bătaie săptămâna trecută, în noaptea de 18 spre 19 iunie, în comuna Bascov. S-au agresat reciproc după ce au fost implicați în evenimente rutiere. Polițiștii au găsit șase autoturisme ce prezentau avarii, iar șapte persoane au solicitat îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Video. S-au încăierat pe stradă. 11 percheziții în Bascov și Merișani

Detalii, aici: Bătaie în Argeș, pe DN 7C, potolită de mascați! Șase mașini avariate

Joi, 27 iunie a.c.,polițiștii din Pitești au continuat cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliară în localitățile Bascov și Merișani.

La percheziții au participat peste 70 de polițiști argeșeni din structurile de investigații criminale, ordine publică, rutieră, criminalistică, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș. Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș. Iar din videoclipiul transmis de IPJ Argeș se observă și armele albe găsite la percheziții.

Reamintim că 14 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Citește și Fată  de 17 ani, găsită moartă într-o cameră de hotel, alături de un tânăr de 24 de ani

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Mașină răsturnată pe A1

Accident pe Autostrada București-Pitești. O autoutilitară s-a răsturnat, sâmbătă, la km 78, pe...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită