VIDEO. Reținut după ce a furat 4000 de euro și mai multe bijuterii dintr-o casă din Stoenești

de | 2.09.2022 15:03 | Actualitate, Home

Un bărbat din comuna argeșeană Stoenești a fost reținut după ce s-a aflat că, timp de câteva luni, a pătruns prin efracție într-o casă din comună și a furat mai multe bunuri și 4000 de euro.

În ziua de 01 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și l-au reținut pe bărbatul de 21 de ani.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada aprilie – 31 august a.c., cel în cauză ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din localitatea Stoenești, de unde ar fi sustras suma de 4.000 de euro, mai multe bijuterii și o stație audio”, a trnsmis IPJ Argeș.

Citește și Câmpulung. Incendiu la restaurantul Ciobănașu

Autorul a fost identificat și condus la audieri. După administrarea probatoriului, în ziua de 01 septembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *