Web Analytics
scris vineri, 16.06.2023

Video. Razie în Pitești. Mașini cu nereguli și tineri amendați pentru conducere agresivă

În seara zilei de 15 iunie a.c., în intervalul orar 18:00-22:00, politiștii Biroului Rutier Pitești și inspectori din cadrul Registrului Auto Român Argeș au desfășurat o acțiune în trafic pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor și motocicletelor.

Video. Razie în Pitești. Mașini cu nereguli și tineri amendați pentru conducere agresivă

Au fost controlate 15 mașini și cele mai multe au avut nereguli. În cele 4 ore ale acțiunii au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.060 de lei și au fost reținute 5 certificate de înmatriculare.

Ce nereguli au fost găsite: 4 modificări ale sistemului de evacuare, 4 defecțiuni tehnice, 2 anvelope neconforme, 2 folii neomologate și 2 anvelope neconforme.

Citește și Un argeșean beat a amenințat și lovit persoane în Ștefănești. Reținut de polițiști

Mergeau cu o singură roată pe drum și au rămas fără permis

Tot joi, 15 iunie, doi tineri de 17 ani fiecare au fost sancționați pentru conducere agresivă după ce au condus un motociclu prin Pitești, „având un comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice, prin aceea că, în timpul deplasării, au avut contact cu partea carosabilă cu o singură roată”, a transmis IPJ Argeș.
Tinerii au fost sancționați contravențional cu amendă, conform OUG 195/2002, și au rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită