Video: Percheziții în Argeș. Șapte persoane sunt bănuite de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri

de | 25.11.2020 | Actualitate, Home

Opt percheziții au fost efectuate astăzi în județul Argeș, în urma cărora au fost depistate șapte persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri. Acestea au fost conduse la sediul DIICOT Pitești pentru audieri. Două minore și o femeie ar fi fost obligate de membrii grupării să practice prostituția.

„La data de 25 noiembrie a.c., polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat opt percheziții domiciliare, în județul Argeș, la locuințele a șapte persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna februarie a acestui an, membrii grupării ar fi racolat două minore și o femeie, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția, înlesnindu-le desfășurarea activităților și obținând foloase materiale.

Citește și Argeșeanul dispărut din Băiculești – găsit în Capitală!

Totodată, cele șapte persoane ar fi desfășurat activități infracționale de trafic de droguri de mare risc. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate un grinder, un cântar electronic, 2 grame de substanță susceptibilă a fi drog de mare risc, mai multe telefoane mobile, cartele telefonice și suporți externi de memorie.

Citește și ARGEȘ: Percheziții la domiciliul manelistului Dani Mocanu în legătură cu videoclipul în care apare alături de un leu

7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri. În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Argeș și I.J.J. Dolj”, se arată în comunicatul poliției.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Dacia deschide comenzile pentru modelul Jogger
Dacia deschide comenzile pentru modelul Jogger

Dacia Jogger, noul vehicul de familie al mărcii, poate fi comandat începând cu data de 1 Decembrie în întreaga reţea de agenţi autorizaţi, anunţă compania.  Maşina a fost prezentată în premieră mondială la începutul lunii septembrie la Salonul Internaţional al...

DACIA VA SCUMPI  MODELE SANDERO ȘI SANDERO STEPWAY DE LA 1 DECEMBRIE
DACIA VA SCUMPI MODELE SANDERO ȘI SANDERO STEPWAY DE LA 1 DECEMBRIE

Pe fondul creșterii prețurilor mărfurilor și a costurilor de transport, mulți constructori din industria auto au început să scumpească mașinile pe care le produc. Dacia nu face excepție de la acest trend. Scumpirile vor viza toate versiunile în care este oferit...

Pitești. Decizie privind  organizarea Orășelului Copiilor, în acest an
Pitești. Decizie privind organizarea Orășelului Copiilor, în acest an

Primăria Pitești a hotărât ca în acest an, dar și în anii ce urmează să nu se mai organizeze “Orășelul Copiilor”. Nici anul trecut piteștenii nu au mai avut parte de distracție la Orășelul Copiilor, din cauza vremurilor pandemice. Ultima dată, acesta a fost organizat...