VIDEO. Flash-mob în memoria lui Nicolae Dobrin, în Piața Primăriei 

de | 27.08.2022 11:41 | Actualitate, Home, Sport

Sute de juniori alb-violeți au umplut Piața Primăriei Pitești la Flash-mob-ul organizat vineri seară de clubul FC Argeș cu ocazia comemorării a 75 de ani de la nașterea lui Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

La eveniment s-au adunat un număr mare de piteșteni pentru a-i vedea pe ”urmașii din legenda lui Dobrin”. 

Puștii de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi au fost acompaniați de fotbaliștii Alexandru Ișfan, David Meza Colli, Ionuț Șerban, Andrei Tofan, Iasmin Latovlevici și Cătălin Straton. Spectacolul s-a desfășurat sub privirile doamnei Gica Dobrin, soția ”Prințului din Trivale” și ale oficialilor clubului FC Argeș. 
Citește și: Flavius Stoican debutează pe banca Mioveniului în partida contra celor de la Petrolul

Festivitatea de premiere a fost oficiată de doamna Gica Dobrin- cea care a acordat premii micilor fotbaliști, Lucrețiu Tudor, city manager-ul Piteștiului, Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, sponsorul principal al grupării din Trivale, și Victor Jigman, fost președinte al clubului FC Argeș. Juniorii au ținut să imortalizeze momentele frumoase petrecute alături de jucătorii de la echipa mare, elevii lui Andrei Prepeliță fiind asaltați pentru poze și autografe.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole