VIDEO: Doi argeșeni au fost reținuți pentru furturi, din nou

de | 29.09.2022 13:25 | Actualitate, Home

Polițiștii argeșeni au reținut doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat, în cadrul unor dosare penale instrumentate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Interesant este că inculpații au mai fost arestați preventiv și în 2021, pentru furturi dintr-o bijuterie și dintr-o sală de jocuri.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada iulie-septembrie 2022, cei doi ar fi sustras mai multe bunuri din locuințe și societăți comerciale, fiind create prejudicii mari”, a transmis IPJ Argeș.

Miercuri, 28 septembrie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, jandarmilor argeșeni și al specialiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat șase percheziții domiciliare, în Pitești, Ștefănești, și Băbana.

Cinci persoane au fost conduse la audieri. Însă, după administrarea probatoriului, doar doi bărbați, de 36 de ani, din Călinești și de 43 de ani, din Pitești, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru a fi luată o măsură preventivă.

Pe parcursul cercetărilor au fost efectuate mai multe activități cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 1, 2 și 3 Poliție Pitești, Postului de Poliție Băbana și Poliției Orașului Ștefănești. Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Citește și Percheziții în Argeș. A furat telefoanele a două persoane

Cei doi bărbați au mai fost arestați anul trecut

Bărbații au fost arestați preventiv în cursul lunii octombrie 2021, într-o altă cauză, pentru furtul dintr-un magazin de bijuterii din Pitești a cantității de aproximativ 1 kg de bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 310.000 de lei și dintr-o sală de jocuri de noroc a sumei de 20.000 de lei.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *