Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

Video. Doi argeșeni, arestați pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, au documentat activitatea infracțională a unor persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Video. Doi argeșeni, arestați pentru trafic de droguri de mare risc

Citește și: Filtre de poliție pe drumurile din Argeș. Câte amenzi s-au dat

Din cercetări s-a stabilit că, din luna mai a acestui an, două persoane, de 30 și de 47 de ani, una dintre acestea având calitatea de vânzător la un bar dintr-o localitate din mediul rural și cealaltă – administrator, ar fi avut preocupări sistematice în comercializarea de droguri de mare risc și substanțe cu efect psihoactiv – așa cum precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

Conform sursei citate, pentru administrarea probatoriului, au fost efectuate, la 17 iunie, două percheziții la locuințele celor în cauză, fiind descoperite aproximativ 15 grame de substanță susceptibilă de a fi drog de mare risc, respectiv cocaină, aproximativ 30 de grame de substanță susceptibilă de a produce efecte psihoactive, respectiv 2-MMC, ustensile destinate porționării și cântăririi de droguri, precum și 1.500 de lei.

La aceeași dată, după administrarea probatoriului, procurorii DIICOT Pitești au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore. O zi mai târziu, față de acestea a fost luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită