Web Analytics
scris vineri, 12.07.2024

Video cu noul bulevard din Pitești, paralel cu „Nicolae Bălcescu”

Vă relatam zilele trecute că municipalitatea piteșteană pregătește un proiect menit să fluidizeze traficul rutier în zona de Nord și să creeze o legătură directă cu Autostrada Pitești-Sibiu.

Video cu noul bulevard din Pitești, paralel cu „Nicolae Bălcescu”

Citește și: Aparatură modernă la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Primarul Cristian Gentea a declarat că va fi construit un bulevard cu patru benzi, parcări pentru mașinile electrice și stații de încărcare, paralel cu bulevardul Nicolae Bălcescu.

Ei bine, la a finalul ședinței de vineri, 12 iulie, a Consiliului Local Pitești a fost prezentată varianta avută în vedere privind modernizarea infrastructurii rutiere și feroviare, prin care – spune edilul șef al Piteștiului – „sperăm să decongestionăm traficul rutier în municipiu”.

Același lucru s-a întâmplat și în ședința de ieri (joi) a Consiliului Local Bascov, întrucât dorim să intrăm într-un parteneriat comun (Pitești-Bascov) cu Ministerul Transporturilor.

Așadar, între CNCD și Bascov – DN7, ridicăm calea ferată și creăm un nou bulevard (cu patru benzi și sensuri giratorii la intersecțiile cu străzile Găvenii, George Coșbuc și Constantin Dobrogeanu Gherea), paralel cu ”Nicolae Bălcescu”!

Vom avea și două noi parcări ”verzi”, cu panouri solare și stații de încărcare în zona Gării” – a spus Cristian Gentea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...