Web Analytics

VIDEO Bărbat reţinut după ce a distrus maşina unui vecin

de | 15.06.2018 04:19 | Actualitate

b0222ee09b147b55230af7a7070c7149Un scandal monstru a izbucnit joi 14 iunie în cartierul Tudor Vladimirescu din Piteşti. Doi bărbați de 50, respectiv 58 de ani aveau conflicte mai vechi. Pe fondul certurilor respective starea conflictuală a degenerat, iar joi s-au luat din nou la harță. Bărbatul de 58 de ani a scos din ciment o bară de fier din parcarea în care se aflau cei doi și a spart geamul mașinii vecinului său.
Întregul scandal a fost surpins într-un film ce a fost postat pe Facebook, stârnind zeci de reacții. În video se poate observa cum omul nu doar că distruge mașina vecinului său, dar încearcă totodată să îl atace cu bara respectivă.
Un poliţist aflat în timpul liber a intervenit pentru a aplana scandalul. După cum precizează reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Argeş, „În dimineața zilei de 14 iunie a.c., în cartierul Tudor Vladimirescu, un bărbat de 54 de ani, din Pitești, și-a amenințat un vecin cu acte de violență, l-a lovit pe acesta, iar ulterior, folosind o componentă metalică de la un indicator stradal ar fi deteriorat mașina celuilalt bărbat. La fața locului a fost prezent un polițist, aflat în afara orelor de program, care se îndrepta către serviciu. Acesta din urmă, fără a dispune de mijloace de intervenție, a intervenit pentru aplanarea conflictului și a sesizat colegii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești. În cauză a fost înregistrat un dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cel în cauza a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca in dată de 15 iunie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii