Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

Video. Accident în Argeş. Cinci copii, duşi la spital!

Un alt eveniment rutier ne-a fost semnalat sâmbătă, 25 mai, după ora 13, în Argeş. Este vorba despre un accident produs pe DN 73, pe un carosabil umed, la Dragoslavele, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Video. Accident în Argeş. Cinci copii, duşi la spital!

Citeşte şi: Accident în Argeş, la Mozăceni. Atac de panică

Pompierii au ajuns la faţa locului cu două autospeciale de intervenție, cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alăturându-li-se două echipaje ale Servicilui de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Din primele informații de la ISU Argeş, în microbuz se aflau 13 pasageri, șapte dintre aceștia fiind asistați de echipajele medicale.

Paramedicii SMURD au transportat la spital o femeie, în vârstă de aproximativ 41 de ani, care a suferit un traumatism la un picior.

Ceilalţi răniţi, cinci copii (elevi din Argeş, din câte se spune) și un adult, au fost transportaţi, cu răni uşoare, de echipajele SAJ la spital. Din informațiile de la fața locului, ei ar avea traumatisme minore la față și la picioare.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung sunt la fața locului, pentru cercetări – a comunicat şi IPJ Argeş. Traficul rutier s-a desfăşurat, o bună perioadă, alternativ, pe un sens, find dirijat de oamenii legii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită