Web Analytics
scris miercuri, 24.07.2024

Video. A murit într-un azil din Argeș. Două persoane, audiate la Poliție

Marți, 23 iulie, polițiștii din Pitești – Biroul Investigații Criminale, coordonați de un procuror, au pus în executare patru mandate de percheziție în localitățile Pitești, Curtea de Argeș, Ștefănești și Albota, la sediile sau punctele de lucru ale unor persoane juridice și la locuințele unor persoane fizice.

Video. A murit într-un azil din Argeș. Două persoane, audiate la Poliție

Citește și: Noile tarife RCA: șoferii vor avea de plată în funcție de orașul în care stau

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, persoanele în cauză „sunt cercetate într-un dosar penal privind inacțiune în asigurarea îngrijirilor medicale și igienei unei persoane internate într-un azil de bătrâni, respectiv omisiuni în solicitarea intervenției medicale de urgență, fapt ce ar fi condus la decesul unui bărbat, cu mobilitate limitată, în vârstă de 56 ani, din Pitești”.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri cu valoare probatorie și sisteme de calcul. De asemenea, a fost dispus transportul a trei persoane la spital.

Două persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanților Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș și Direcției de Sănătate Publică.

La activitățile de percheziție au participat peste 30 de polițiști argeșeni din structurile de investigații criminale, ordine publică, de investigare a criminalității economice, criminalistică, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...