Victorie pentru PSD la Curtea de Argeș! Panțurescu – un nou mandat de primar

de | 28.09.2020 11:09 | Politica si Administratie

Potrivit ultimelor date, Constantin Panțurescu, candidatul PSD, a căștigat alegerile din Orașul Regal.

Panţurescu a obţinut aproape jumătate din voturile cetăţenilor din municipiu, iar partidul pe listele căruia a candidat aproape la fel. Pe locul doi s-a clasat candidatul PNL, Cristian Mitrofan, iar pe al treilea Bogdan Marina, candidatul Alianţei USR PLUS.

Ce mesaj a transmis edilul din Curtea de Argeș 

„Mulțumesc tuturor cetățenilor care au participat la vot, atât alegătorilor mei cât și celor care au avut alte opțiuni, dar au dovedit ca le pasa de viitorul municipiului nostru. Mă onorează rezultatul obținut și in același timp mă încurajează sa lupt cu aceeași dăruire ca și pana acum pentru a continua munca de reconstrucție și modernizate a municipiului, alături de echipa mea. Știu ca a fost o perioadă dificilă pentru noi toți, fiindcă am fost nevoiți sa suportam in aceasta campanie jignirile contracandidatilor, dar in ciuda acestora, le-am depășit. Sunt alături de voi toți și vă promit ca nu o să vă dezamăgesc!”,  a transmis Constantin Panțurescu.

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Simona Bucura Oprescu – mesaj de Sfânta Maria

𝑨𝒅𝒐𝒓𝒎𝒊𝒓𝒆𝒂 𝑴𝒂𝒊𝒄𝒊𝒊 𝑫𝒐𝒎𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒄𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒗𝒆𝒄𝒉𝒆 𝒔𝒂̆𝒓𝒃𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒏𝒄𝒉𝒊𝒏𝒂𝒕𝒂̆ 𝑺𝒇𝒊𝒏𝒕𝒆𝒊 𝑭𝒆𝒄𝒊𝒐𝒂𝒓𝒆 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒂,...