Web Analytics
scris joi, 05.11.2020

Victorie pentru HORECA la Bacău. Justiția anulează închiderea restaurantelor

Tribunalul Bacau a anulat decizia autorităților locale de inchidere a restaurantelor și a cafenelelor prin Hotărârea nr. 612 din 2020, care este executorie. Confruntarea juridică va continua însă, deoarece HORECA a obținut doar o victorie de etapă, hotărârea nefiind definitivă.

Victorie pentru HORECA la Bacău. Justiția anulează închiderea restaurantelor

Citește și  Serviciul Român de Informații – reacție după atacul care a pus Viena sub teroare

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău nr. 44/2020 stabilea ca restaurantele și cafenelele să fie închise, în contextul în care rata de infectare cu covid-19  a ajuns să depășească cifra 3 la mia de locuitori. Unele firme din domeniul Horeca  din municipiul Bacău, s-au unit și au cerut în instanță anularea hotărârii și au obținut aceasta.

Deși autoritățile locale, conducerea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău, au ridicat excepția de necompetență pentru soluționarea acestei spețe de către Tribunalul Bacău, instanța a soluționat cauza.
Solutia a fost dată publicității marti 03.11.2020

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...