Web Analytics

Victor Ponta, la Pitești „Eu sunt și rămân un social-democrat, dar unul luminat la minte”

de | 10.01.2019 23:23 | Actualitate

Fostul premier Victor Ponta și fostul ministru Daniel Constantin au avut, joi, la Pitești, o ședință cu liderii și membrii Pro România Argeș, urmată de o conferință de presă.

Ponta a criticat obediența liderilor județeni ai fostului său partid, PSD, față de Liviu Dragnea, a mărturisit că are mulți prieteni printre social democrații din Argeș și, deși a anunțat că nu va renunța la proiectul său, Pro România, chiar dacă PSD scapă de Dragnea, nu exclude, pe viitor, o colaborare a patidului său cu social democrații.

„Am pornit pe drum cu PRO România și merg pe drum cu Pro România. Dacă PSD scapă nu doar de Dragnea, nu e vorba doar de Dragnea, e vorba de o gașcă – un grup infracțional organizat – evident că după 2020, natural pentru Pro România, ar fi să colaborăm cu PSD”, a mai precizat Ponta.

Cât despre strategia sa pentru Argeș, liderul Pro România a precizat: “Acum, alături de Daniel Constantin, Bogdan Ivan și Liviu Stancu, vreau să continuăm doar lucrurile bune. Vreau să transmit un mesaj de la Pitesti… Nimic nu e mai important pentru economie decât predictibilitatea și stabilitatea. Să nu se mai schimbe codul fiscal de o mie de ori. Eu sunt și rămân un social-democrat, dar unul luminat la minte. Știu clar că dacă nu merge economia, nu ai cu ce susține salariile profesorilor. Am vrut să transmit acest mesaj de la Pitesti că știu foarte bine cu cât contribuie Argeșul la bugetul de stat”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii