Web Analytics

Victor Mihai Bălășoiu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Rociu

de | 3.06.2021 23:55 | Actualitate, Politica si Administratie

ictor Mihai #Bălășoiu și-a depus astăzi candidatura pentru funcția de primar al comunei #Rociu din partea #PSD Argeș. Alegerile locale parțiale vor avea loc pe 27 iunie.
La eveniment au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Aurel Bălășoiu, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Bughiu, viceprimarul comunei Rociu, Claudiu Stan, precum și aleși locali și cetățeni ai localității.
Victor Mihai Bălășoiu își propune să continue proiecte deja începute în folosul comunității, precum și să înceapă altele noi.
“Vorbim despre proiecte în curs de execuție, precum canalizare și epurare ape uzate în satele Șerbănești și Gliganu de Sus, reabilitarea căminului cultural din Rociu, cadastru gratuit etc.
De asemenea, am în vedere, alături de echipa mea, proiecte noi precum înființarea rețelei de gaze în comună, construcția unei săli de sport în satul Șerbănești, extinderea rețelei de canalizare, implementarea unui sistem de supraveghere video în comună, dar și reabilitarea și modernizarea unor drumuri locale.
Ne propunem și amenajarea unui centru pentru îngrijirea bătrânilor, amenajarea lacului Mozacu-Rociu, extinderea Târgului Săptămânal, dar și atragerea de fonduri europene pentru proiecte de infrastructură. Această candidatură mă onorează și mă obligă în același timp. De un lucru sunt sigur: voi fi permanent în slujba cetățenilor din Rociu și îmi voi pune toată priceperea și toată energia în slujba comunității locale”, a declarat Victor Mihai Bălășoiu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole