Web Analytics

Victimele accidentelor rutiere din Pitești și Poiana Lacului au ajuns la spital

de | 10.08.2018 11:28 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit la 26 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 4 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Astfel, un echipaj cu autospeciala pentru descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti și un echipaj de prim ajutor ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă au intervenit în municipiul Pitești, strada Republicii, la un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat. Victima minoră a fost preluată de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. S-a intervenit pentru a asigura măsuri de prevenire şi stingere a incendiului și s-au decuplat bateriile de acumulatori.

Un echipaj cu o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti şi un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș au intervenit în localitatea Poiana Lacului, la un accident rutier, între două autoturisme. În urma acestuia a rezultat o victimă, adultă. Victima a fost preluată de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. S-a intervenit pentru a asigura măsuri de prevenire şi stingere a incendiului, s-au decuplat bateriile de acumulatori.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii