Web Analytics

Viceprimarul de la Cetăţeni a demisionat din funcţie, ca să redevină şoferul şi consilierul personal al primarului de la Câmpulung

de | 16.05.2018 21:04 | Culise

01 PrimariaCampulungLovitură de teatru comic şi absurd în comuna Cetăţeni: ales viceprimar la finele lunii martie, după lupte care au durat peste doi ani, Mugurel Minciună a demisionat din funcţie. El a rămas consilier local, dar a revenit la locurile de muncă din cadrul Primăriei Câmpulung, acolo unde este şofer şi consilier personal al lui Liviu Ţâroiu, iar locul său de la sat a fost luat de Costel Dumitrescu, membru PSD, ca şi Minciună.
Nebunia de la Cetăţeni a început imediat după alegerile locale. Când a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Local, în luna iunie 2016, au existat două încercări de alegere a unui viceprimar, ambele eşuate din cauza ambiguităţii textelor de lege.
Rând pe rând, au primit voturile Antonella Enache, de la PAM (în mod ironic, aceasta a fost viceprimar în mandatul 2012-2016 şi şi-a pierdut funcţia în favoarea actualului primar), şi Mihai Ciurezu, de la PSD, însă rezultatul ultim a fost contestat pe la Prefectură şi Tribunal, iar finalul a apărut după aproape doi ani de dispute. Astfel, s-au organizat alegerile din martie, cu Minciună câştigător, iar în această lună, după demisia acestuia, a apărut al patrulea secund la comanda Primăriei Cetăţeni.
Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, renunţarea lui Mugurel Minciună la funcţie nu ţine neapărat de faptul că veniturile acestuia sunt mult mai mari ca angajat la Câmpulung, ci are legătură cu nevoia primarului Ţâroiu de a avea în preajmă un om bun la toate.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii