Web Analytics

Vicepremierul Rovana Plumb şi-a început campania pentru alegerile europarlamentare în Argeş

de | 9.05.2019 13:18 | Politica si Administratie

Luni, 6 mai, vicepremierul Rovana Plumb și-a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare în Argeș, la Câmpulung, acolo unde sala Casei Sindicatelor a fost arhiplină. Pe scenă, alături de ministrul Rovana Plumb au urcat Gabriela Zoană, candidatul județului Argeș pentru Parlamentul European, liderii județeni ai partidului, parlamentari, primarii și președinții de organizații din zona Muscel.

După cum a declarat senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, „la doi ani de la guvernare, PSD a realizat deja 70% din programul guvernamental, program în baza căruia românii ne-au votat. Pentru Parlamentul European o avem pe prima poziție pe doamna vicepremier Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, europarlamentar, un om care a realizat foarte multe pentru România. De asemenea, o avem pe Gabriela Zoană, care a arătat că poate să ne reprezinte cu demnitate la Bruxelles”.
Și deputatul Simona Bucura Oprescu a avut cuvinte de laudă la adresa ministrului Rovana Plumb și a europarlamentarei Gabriela Zoană.

Ion Georgescu: „Putem să câștigăm aceste alegeri cu mai mult de 60%”

„Suntem cei mai buni și am dovedit de foarte mult timp acest lucru. Știm să ne organizăm, știm să muncim și avem multe realizări. Vom câștiga alegerile europarlamentare pentru că avem pe lista pe d-na Rovana Plumb, un ministru și un profesionist cum nimeni nu are. Un om și un patriot care ne reprezintă în Uniunea Europeană cu mândrie. Pentru că Gabi Zoană știe foarte bine să ne reprezinte și a demonstrat în ultimele luni acest lucru.
De ce votăm PSD pe 26 mai? Pentru că dorim să eliminăm dublul standard din UE. Și noi am demonstrat că putem să facem acest lucru. Ce voi face pe 26 mai? Voi merge la vot și voi vota PSD, pentru că PSD este partidul nostru, al celor mulți, al patrioților. De aceea suntem și cel mai mare partid din țară. Dar voi refuza celălalt buletin de vot pentru că nu pot să votez împotriva intereselor țării mele și împotriva partidului meu!”, a declarat în fața numeroșilor susținători Dan Manu, vicepreședinte PSD Argeș.
Secretar general PSD Argeș și primar al orașului Mioveni, Ion Georgescu a spus: ”Fac apel la toți primarii PSD, la toți președinții de organizații, la tot activul PSD, la simpatizanți, să ne mobilizăm! Să câștigăm! Fac apel pentru că putem să câștigăm aceste alegeri cu mai mult de 60%”.
Un discurs aplaudat a avut și europarlamentarul Gabriela Zoană, care a spus printre altele: ”Ce am realizat? Fondurile pentru agricultură au fost mărite cu un procent de 22%. Eu, ca europarlamentar, m-am focusat pe agricultură și pe fondurile de coeziune. Ce pot să transmit este că în urma acestor demersuri România va avea mai mulți bani europeni”.
La final, a fost rândul vicepremierului Rovana Plumb să aibă un discurs special: ”Am demonstrat în acești doi ani de guvernare că putem să aducem bunăstare un România. Am demonstrat că putem să dezvoltăm România. Am crescut, pe medie, cu 30% salariile. Am crescut salariul minim pe economie. Am crescut pensiile, pentru că PSD i-a respectat întotdeauna pe cei care au muncit o viață întreagă. Prin programul guvernamental PNDL au fost construire școli, dispensare, a fost dezvoltată infrastructură de apă și canalizare, un program susținut și realizat de Liviu Dragnea. Ne dorim ca salariile românilor să fie la nivelul UE. Știm să negociem, România merită mai multe fonduri europene. Dar nu vom mai tolera pe cei care votează împotriva României, așa cum fac cei din PNL. Noi, cei din PSD, suntem români adevărați! Pentru țara noastră muncim! Noi, PSD, suntem cei care vor reprezenta interesele fiecărui cetățean român!”
Silviu Răuţă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii