Web Analytics

Vicele de la Bascov îl dă în vileag pe primarul Stancu

de | 1.08.2020 09:03 | Actualitate

Într-un mesaj de răspuns care se dorește polemic și chiar este, pe alocuri, viceprimarul Gheorghe Nedelea de la Bascov îl dă în vileag pe fostul său șef și coleg de partid în PSD, Gheorghe Stancu. Vă reamintim că vicele Gheorghe Nedelea, Bebe pentru bascoveni, a intrat în conflict cu edilul și a plecat din PSD, alegând să-l contracandideze pe acesta la primărie, din partea PNL. Deși răspunsul lui Nedelea e adresat unui susținător al actualui primar, Octavian Dumitrescu, viitor consilier local și cel care l-a atacat, vicele nu pierde ocazia să arunce cu vitriol spre actualul edil Gigi Stancu, aducându-i aminte ce lucru imprudent a spus pe scenă, la ziua comunei Aninoasa, anume că “primăria Bascov e a mea, a copiilor și a nepoților mei”. Deși postarea vicelui e una polemică, cu accente pamfletare, are și agramisme, dovadă că vicele a scris-o la furie. “Cinstea și gramatica”, domn’ Bebe, asta a spus marele Caragiale! E bine de cunoscut expresia, mai ales când exersezi stilul pamfletar. Iată integral postarea suculentă a vicelui liberal Nedelea, fost PSD-ist până luna trecută:  “Exprimarea unei opinii e la libera alegere!

As dori sa-i transmit lui octavian dumitrescu (ar fi trebuit conform normelor scrierii in limba romana, sa scriu cu majuscule numele si prenumele, adica cu O si D), urmatorul sfat, sunt obligat s-o fac, in urma exagerarilor neadevarate si imbecile la adresa mea:

fiinta umana, tu vezi-ti de problemele tale complicate.

Lumea nu stie, ai lucrat la Metro si la Moara Domneasca, de unde ai plecat, dupa ce ai dat „tunuri ” grele, e adevarat ca „le-ai descurcat” in cele din urma.

Priviti-va, la modul general, in oglinda, analizati-va propria constiinta si propriile fapte, nu mai fiti frustrati la maxim, doar pentru singurul fapt ca un cetatean isi exprima un drept constitutional, de a participa practic, la un examen electoral unde va fi canditat ca si vesnicul primar stancu gheorghe (fara majuscule si in acest caz).

Nu stiti sa acceptati concurenta, sa fiti fayr-play, sa acceptati sa decida electorii.

Traiti cu falsa impresie ca vi se cuvin toate.

Aduceti-va aminte de declarati facuta de edil pe scena de la Aninoasa, in prezenta a circa 500 de spectatori, ca:

” PRIMARIA E A MEA, A COIILOR MEI si A NEPOTILOR MEI!”

Dumnezeule, am citat din liderul nord-coreean?

Presa evident nu a facut referire nimic nici pana azi la aceasta atitudine, dar o va face sigur, la timpul potrivit, e normal, prietenii stiu de ce!

Necazul este, ca inregistrarea acestei memorabile fraze exista.

Inchei urandu-va „SUCCESURI” (cum a spus fosta domnisoara europarlamentar) sau corect exprimat „INSUCCES” PE 27.

Va doresc, de ceea ce va e teama, sa vi se intample!

Greu se mai fac oamenii oameni!

Unii, chiar niciodata!” (M.S)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Prin alegerea de enșpe ori a analfabetului infractor Stancu, bascovenii se dovedesc niște cetățeni de mâna a șaptea. Așa cum sunt cei de la Topoloveni, de la Albota șamd.