Vezi cine e “consilierul de pe strada ta”, săptămâna aceasta, la ALDE!

de | 27.06.2017 14:16 | Actualitate

alde

 

,,CONSILIERUL DE PE STRADA TA”, campania inițiată de ALDE Pitești, continuă.

Joi 29 Iunie 2017, între orele 12:00-13:00, la sediul ALDE din cartierul Găvana, str. Paltinului, bl. C16, parter, cetățenii municipiului Pitești sunt așteptați de consilierul municipal Ionuț Zidaru, pentru a-și spune problemele cu care se confruntă ei în comunitate.

Ionuț Zidaru va face și o consultare cu privire la proiectele ALDE și îi va încurajape cei interesați să inițieze proiecte proprii.
Pentru detalii: Liliana Olărescu telefon 0771442529.

Petițiile pot fi adresate şi în format electronic la adresa de e-mail: alde_pitesti@yahoo.com.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. BUNA ,ZIUA !!! Fiind vorba de reparatii drumuri, sper sa luati in consideratie si problema cu care ne confruntam zilnic locatarii din Pitesti, strada Gheorghe Lazar, respectiv la nr. 14 si vecinatati,unde avem o groapa in asfaltul strazii de un an de zile, ..La trecerea masinilor, sunt aruncate pietre in poarta, iar cand ploua arunca apa in poarta casei, astfel ca la iesirea din curte pe poarta casei respective, riscam sa primim un bolovan in cap, sau primim un dus cu apa…!!! Mai avem o problema cu circulatia pe trotuarul strazii noastre, care este blocata de o gramada de nisip depozitata de un an de zile la nr.16,, nisip plin cu excremente de caini de pe strada, nisip care parfumeaza aerul…, si blocheaza circulatia pe trotuar, trebuind sa ocolim si sa circulam pe strada !!! Platim impozit de zona centrala, dar nu beneficiem de conditii, macar minime, de curatenie si siguranta a cetateanului locatar in centrul orasului Pitest, Va rugam sa interveniti si sa ne ajutati in remedierea acestor situatii anormale !!! Va multumim !!!