Web Analytics

Verificarea lucrărilor pe șantierul drumului expres Craiova – Pitești, tronsonul 2

de | 6.11.2021 20:46 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

 

Sâmbătă, 06 noiembrie 2021, Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, alături de Cristian Pistol, Director General al CNAIR, au verificat activitatea pe tronsonul 2 al primului drum expres din România, Craiova – Pitești.

Citește și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

Ambii oficiali au constatat o bună mobilizare, atât a constructorului, cât și a consultantului.

ionel-scriosteanu

Ionel Scriosteanu, Secretar de stat

Văd că vremea ține cu noi și sper să continuați cu același aplomb lucrările, astfel încât toți conducătorii auto să se bucure de acest prim drum expres al rețelei de infrastructură rutieră  din România”, a declarat Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Cristian Pistol

Cristian Pistol, Director General CNAIR

La rândul său, Cristian Pistol, Director General al CNAIR a precizat că este mulțumit de ritmul lucrărilor. “Sunt convins că dacă și pe celelalte tronsoane se va lucra în același ritm, în anul 2024 se va putea deschide circulația integral pe cei peste 121 de km ai primului drum expres din România. Cred într-un parteneriat corect cu antreprenorii, pentru ca orice eventuală problemă să fie depășită rapid și eficient. Fermitatea și corectitudinea sunt reperele de bază în relația dintre CNAIR și partenerii companiei, fie că vorbim de antreprenori, sau pur și simplu de oamenii care folosesc rețeaua rutieră din România”, a mai declarat DG CNAIR, Cristian Pistol.

Citește și: Dramă fără margini în familia elevei moarte la liceul din Costeşti / Părinţii nu-şi revin şi merg la cimitir să dea la o parte ţărâna de pe mormântul fetiţei

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii