Web Analytics

Varujan Vosganian a rămas fără permis de conducere! Fostul ministrul al Finanțelor – implicat într-un accident rutier în Capitală

de | 16.08.2022 20:57 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Fostul senator și fost ministru al Finanțelor, Varujan Vosganian, a rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile, după ce a fost implicat într-un accident rutier, și a plecat de la fața locului, fără o înțelegere amiabilă.

La o săptămână după ce a împlinit 64 de ani, pe 2 august a.c., Varujan Vosganian a fost implicat într-o tamponare ușoară în Sectorul 1 al Capitalei. Fost senator și ministru al Finanțelor, Vosganian se afla pe strada Băiculești și, înainte de a vira dreapta pe bulevardul Poligrafiei, a acroșat ușor o mașină condusă regulamentar de o șoferiță care venise prin dreapta, relatează Știrile Pro TV.

Citește și: Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii – testată pozitiv Covid-19, în vacanță

Cum a explicat Vosganian fapta sa

 „Eu m-am uitat în dreapta, după aia m-am uitat în stânga și pe urmă voiam să fac dreapta. Și când să fac dreapta, mașina asta a intrat între mine și trotuar. Eu am frânat brusc, am crezut că am evitat. M-am uitat la doamna aceea, am întrebat dacă are ceva. Doamna a rămas în mașină, nu mi-a făcut semn că ar fi ceva și atunci eu am plecat mai departe. Nu mi-a trecut niciodată prin cap să evit din moment ce lumea mă cunoaște.”

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *