Web Analytics

S-au pus în vânzare abonamentele pentru Festivalul rock Stonebird

de | 10.01.2019 13:59 | Cultură

De marți, 8 ianuarie, s-au pus în vânzare abonamentele pentru a doua ediție a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural, ce se va desfășura între 9 și 11 august în comuna Corbi.
După cum ne-a declarat Mihai Capet (foto), unul dintre organizatorii festivalului, care a venit la redacția ”Jurnalul de Argeș”, prețul unui abonament pe trei zile pentru cei care îl achiziționează până pe 28 februarie (de pe site-ul ambilet.ro) este de doar 65 de lei. Pentru cei care cumpără abonamente între 1 martie și 15 aprilie, prețul va fi de 85 lei, iar între 16 aprilie și 8 august prețul va fi de 100 lei. Cei care se hotărăsc să cumpere abonamente în ziua festivalului vor plăti 120 lei.
Ca noutăți față de ediția de anul trecut, în acest an la Stonebird vor fi două scene. Va fi și un loc de joacă pentru copii, plus un miniparc de aventuri. Va fi organizat, de asemenea, un cros umanitar, contra unei taxe simbolice.
”Aș vrea să precizez că și în acest an Primăria Corbi susține festivalul Stonebird. Am găsit o deschidere fantastică la primarul de la Corbi”, mai spune Mihai Capet.
Legat de trupele care vor concerta la Stonebird în acest an, trei dintre formațiile ce au cântat în 2018 și au avut mare succes vor reveni la Corbi. Este vorba de Alex Calancea Band, ZOB și The Rock – cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa. Va fi prezent în premieră la Stonebird îndrăgitul Cristi Minculescu, împreună cu trupa ”Bună seara, prieteni”. Tot la Stonebird va concerta și trupa Bucovina.
În săptămânile următoare vor fi anunțate și numele altor trupe de top ce vor concerta la Festivalul Stonebird de la Corbi.
Reamintim că la prima ediție a Stonebird, organizată între 10 și 12 august 2018, au fost prezenți peste 4.000 de fani din țară și de peste hotare, iar capul de afiș al festivalului a fost Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii