Web Analytics
scris joi, 08.08.2024

Vânarea urșilor a ajuns super-ofertă pe site-urile agențiilor internaționale

”Dragi prieteni vânători, pe măsură ce vânătoarea de urși bruni din România s-a deschis din nou pentru vânătorii internaționali, suntem încântați să vă putem oferi din nou vânătoarea noastră spectaculoasă a ursului brun”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a agenției Tophunt Travel, din Belgia, care organizează partide de vânătoare în mai multe țări ale lumii, potrivit romaniacurata.ro

Vânarea urșilor a ajuns super-ofertă pe site-urile agențiilor internaționale

În anunțul de pe Facebook, vânarea urșilor din România este prezentată ca o ofertă extrem de exclusivă, la un preț ”mai ridicat”, care nu este specificat pe site, urmând a fi comunicat doar în mailuri personale. De asemenea, agenția se laudă că a primit o ”cotă uriașă”, de 12 urși disponibili pentru o partidă de vânătoare. Anunțul de pe Facebook a fost făcut pe 29 iulie 2024. La scurt timp după publicare, comentariile la anunț au fost închise de administratorul paginii.

”Putem organiza o vânătoare condusă pentru sezonul 2024 și o vânătoare condusă pentru sezonul de vânătoare 2025. Câteva informații despre această vânătoare: Vânătoarea poate fi rezervată doar de un grup de 4 până la 7 vânători. Cotă uriașă de 12 urși bruni disponibili pe vânătoare. Numai vânătoare condusă, fără vânătoare de pe locurile înalte. În timpul acestei vânătoare conduse pot fi împușcați și mistreți. Aceasta este o vânătoare de 4 zile cu cazare de 5 zile. Permisul de export Cites inclus în taxele Trofeului. Aceasta este o vânătoare foarte exclusivă la un nivel de preț mai ridicat. Toate detaliile despre această vânătoare vor fi comunicate într-un e-mail personal.”, mai scrie în anunț, potrivit romaniacurata.ro.

Citește și: Are pe conştiinţă Armand Chiriloiu, directorul Direcţiei Silvice Argeş – moartea ing. silvic Sever Pahonţu? (7) Familia decedatului, făptaşii şi instituţiile statului vor să îngroape cazul!

Anunțul vine, oarecum, în contradicție cu Anexa adoptată recent la Legea Vânătorii, unde numărul de exemplare aprobate ca prevenție este de maxim 4 pentru un fond de vânătoare (pentru 5 fonduri), de 3 în cazul altor câtorva fonduri, respectiv de câte un exemplar în cvasi-majoritatea cazurilor. Pentru a aduna 12 exemplare/vânătoare, ar trebui cumulate cotele de pe mai multe fonduri. Asta dacă nu cumva doar raportarea se va face că ar fi fost pe mai multe fonduri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită