Vaccinul învrăjbește pesediștii. Piperea despre Streinu-Cercel: Multiplu sponsorizat al Pfizer

de | 24.01.2021 21:00 | Actualitate, Home, Opinii, Politica si Administratie

Moartea unei femei în vârstă de 73 de ani din Bacău după administrarea vaccinului anti-COVID (deși nu s-a dovedit că ar fi din cauza vaccinului) a dus la un atac al avocatului Gheorghe Piperea, adversar al vaccinului, împotriva senatorului PSD Adrian Streinu-Cercel.

Citește și: Prințul Nicolae al României și-a botezat fetița la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș

O femeie în vârstă de 73 de ani a decedat în imediata vecinătate temporală a administrării vaccinului anti-covid cumpărat de UE și de România de la Pfizer/BionTech cu sute de milioane de euro. E vorba de “superbul” vaccin cu “grămăjoare de grăsime”, mai pe limbajul lui Streinu-Cercel (multiplu sponsorizat al Pfizer, de altfel).

Știrea este oficială – a emis comunicat aseară DSP Bacău.
Nu este încă stabilită vreo legătură de cauzalitate cu administrarea vaccinului – de fapt, este de așteptat ca oficialitățile și influencerii să ne dea asigurări că decesul nu are absolut nicio legătură cu vaccinul, așa cum ne-au asigurat că absolut toate decesele din azile și spitale, suspecte de covid, au fost cauzate de covid chiar și când testul a fost negativ.
În comunicatul DSP Bacău apare deja această procedură de camuflaj. Despre femeia care s-a prăpădit la câteva zile după vaccinare se spune că “era cunoscută cu multiple afecțiuni cronice”.
Nu cred că există vreun părinte sau bunic care să nu fie “cunoscut cu (multiple) boli cronice”.
Prospectul vaccinului spune negru pe alb că produsul Pfizer/BionTech este “un medicament care nu se administrează decât cu prescripție medicală”.
Citește și: Vezi câte reacții adverse. Aproape 400.000 de vaccinări anti Covid la nivel național
Dacă acea persoană era CUNOSCUTĂ cu multiple boli cronice, DE CE I S-A ADMINISTRAT VACCINUL? Ce doctor i-a prescris femeii administrarea vaccinului?”, a scris Piperea pe Facebook.
Citește mai departe pe newsweek.ro, parte a rețelei de știri naționale Presshub

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...