Web Analytics
scris marți, 15.10.2024

Vacanță pentru elevi în octombrie. Când începe Modulul 2

Modulul 1 de studiu din anul școlar 2024 – 2025 se încheie pe 25 octombrie. Din 26 octombrie, toți elevii din România intră în vacanță. Doar vacanța din februarie este diferită în funcție de județ.

Vacanță pentru elevi în octombrie. Când începe Modulul 2

Elevii iau vacanță la final de octombrie 2024. Mai exact, structura anului școlar 2024-2025 aprobată de Ministerul Educației prevede că din 26 octombrie este programată prima vacanță pentru elevi. Intră în vacanță atât elevii din școala generală, clasele I-VIII, cât și cei din liceu, clasele IX-VII. Toți elevii vor avea vacanță o săptămână, între 26 octombrie – 3 noiembrie.

Citește și: Mbappe este anchetat pentru viol. Ce spune fotbalistul despre acuzații

Modulul al II-lea de cursuri începe pe 4 noiembrie 2024 și se va încheia vineri, 20 decembrie 2024, când intră în vacanță. Vacanța de Crăciun ține până de Sfântul Ion. Elevii se vor întoarce la școală luni, 8 ianuarie 2025, când va începe al treilea modul de studiu, astfel că elevii au 18 zile libere de Crăciun și Revelion.

Citește și: Un argeșean cu suferințe medicale e dat dispărut. L-ați văzut?

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...