Web Analytics
scris duminică, 21.07.2024

„UZPR suntem noi, toţi, egali!” Sorin Stanciu a fost ales preşedinte al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

În ziua de 20 iulie a.c., în aula Universităţii Ecologice Bucureşti a avut loc Adunarea Generală de alegeri a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, întrunită statutar, în cadrul căreia delegaţi ai tuturor filialelor UZPR au votat preşedintele şi structurile de conducere pentru următorii patru ani. Foto principal: Cristina Munteanu, Carmen Salub, Cristian Vasile

„UZPR suntem noi, toţi, egali!” Sorin Stanciu a fost ales preşedinte al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România

Foto: Adunarea generală UZPR

Reprezentanţii jurnaliştilor profesionişti din România au votat ordinea de zi, au ascultat expunerile fiecăruia dintre candidaţii care şi-au depus candidaturi pentru funcţia de preşedinte al UZPR – Petre Chichirdan, Dumitru Manea (Miron Manega), Petre Răcănel şi Sorin Stanciu – au pus întrebări, au evaluat şi au votat, prin vot deschis.

Cu 178 de voturi, Sorin Stanciu a devenit preşedintele ales al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

De asemenea, s-au votat deschis şi membrii structurilor de conducere ale Uniunii, propuşi de preşedintele ales, care au întrunit un vot majoritar.
Citește și: Marele matematician Ion Barbu a avut, în liceu, 6 la matematică

În discursul său de după alegere, noul preşedinte al UZPR a menţionat încă o dată ceea ce a fost deviza sa pe tot parcursul perioadei în care a condus Uniunea în ultimii doi ani şi care va fi crezul său şi pe mai departe: „UZPR suntem noi, toţi, egali!”.

Text: Agerperss, Departamentul Comunicare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...