Uzina ARO, pretext de reproş între Băsescu şi Năstase

de | 25.10.2018 14:00 | Economie

Săptămâna trecută, din lipsă de ocupaţie, doi dintre demnitarii României s-au contrat ca elefanţii la rut. Fostul premier Adrian Năstase l-a atacat pe fostul preşedinte Traian Băsescu, acuzându-l că este autorul privatizării Petrom şi a industriei româneşti. Năstase a publicat pe blogul personal un Memorandum semnat, în anul 2000, de Traian Băsescu, care viza acorduri cu Banca Mondială, atunci când era ministru al Transporturilor, şi prin care îşi lua angajamentul de a privatiza Petrom şi toată economia românească.
Atât i-a trebuit lui Băsescu, cel care acum este senator PMP. A reacţionat imediat: „A uitat Adrian Năstase că stătea la masă cu preşedintele OMW şi «negocia» privatizarea (furtul) PETROM cu tot cu resursele de ţiţei şi gaze, a uitat Adrian Năstase cum anunţa privatizarea ARO Câmpulung către un «mare» investitor american care a vândut uzina la fier vechi, a uitat Adrian Năstase privatizarea Combinatului Siderurgic Galaţi, cu intermedierea lui Tony Blair, a uitat Adrian Năstase cum a cedat ruşilor în mod fraudulos pachetul majoritar la ALRO Slatina, a uitat Adrian Năstase cum a dat ruşilor pe nimic Combinatul de Oţeluri Speciale din Târgovişte sau în ce condiţii a privatizat băncile româneşti care fuseseră deja devalizate de clientela FSN în perioada 1990-1996”, a reproşat Traian Băsescu.
C.I.B.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...