Web Analytics

Și-au șters postarea! USR Tineret stârneşte un scandal monstru după ce a sărit în apărarea studenţilor trişori de la Drept

de | 2.03.2021 10:22 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Cazul celor 45 de studenţi din anul I de la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti exmatriculaţi după ce au fost prinşi copiind la un examen, a stârnit scandal şi controverse în spaţiul public.

Citește și: Devizul umflat din pix de proiectant a scăzut cu peste 100.000 euro

Printre cei care au aplaudat decizia s-a numărat şi judecătorul Cristi Dănileţ, fost membru în Consiliului Superior al Magistraturii, care a precizat că, în opinia sa, respectivilor ar trebui să li se dea şi “interdicţie pe cel puţini 10 ani în a mai da admitere la această facultate”.

“Felicitări conducerii Facultăţii de Drept din cadrul U.B pentru normalitatea acestei decizii şi mişcătoarele cuvinte: ‘Justiţia se învaţă din şcoală. Dacă şcoala de drept însăşi nu este fermă cu privire la valorile dreptăţii şi echităţii, justiţia nu se poate înfăptui în societate’. Aştept ca celelalte facultăţi de drept să procedeze la fel. Trişorii nu au ce să caute la Drept!”, a adăugat judecătorul.

Citește și: Avocatul Ursu, despre martorul protejat care l-a îngropat pe Pendiuc: „E la fel de cunoscut ca ţuica de Piteşti”

Cristi Danileţ a revenit asupra postării cu o completare ulterioară: “Am greşit când am spus 10 ani. După ce am citit anumite comentarii şi postări ale unor tineri, cred că sancţiunea adecvată ar fi una singură: interdicţia pe viaţă de a mai candida la Drept. Drept şi furt nu pot exista în aceeaşi casă. Din fericire pt trişori (posibil viitori şpăgari şi escroci) o asemenea sancţiune nu există”.

Citește mai departe pe epochtimes-romania.com, parte a Presshub, platforma jurnaliștilor în serviciu public

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole