Web Analytics
scris joi, 08.07.2021

Urs omorât în capcana braconierilor

Un urs a murit din cauza unei capcane. Animalul a fost găsit joi, 8 iulie, în pădurea din Retevoești, comuna Pietroșani, Argeș. Polițiștii argeșeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj.

Urs omorât în capcana braconierilor

„În cursul zilei de 08 iulie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, în pădurea aparținând Fondului de Vânătoare Retevoești, a fost găsit un urs, prins într-un laț.

La locul indicat s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu reprezentanți ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Argeș și Direcției Sanitar-Veterinare, care au constatat că se confirmă cele sesizate.

Citește și OUG privind intervenția în cazul atacurilor urșilor, prezentat în Ședința de Guvern

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj, iar verificările continuă, sub coordonarea unității de Parchet competente, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită