Web Analytics

S-a urcat pe cal şi a umbrit un festival…

de | 29.08.2019 14:42 | Dezvăluiri

# Monica Anghel nu înțelege că nu poți fi exhibiționist într-o funcție publică în care ești plătit cu zeci de mii de lei ca să faci performanță, nu circ ieftin # „Este de condamnat că în timpul meu liber practic un sport?”, răspunde iritată directoarea artistică de la CCJ Argeș, în legătură cu controversata postare de pe Facebook

Sâmbăta trecută, pe 24 august, o postare de pe Facebook a Monicăi Anghel, îndrăgita solistă și totodată director artistic al Centrului Cultural Județean Argeș, a devenit virală, strângând aproape 800 de like-uri și peste 650 de comentarii. Concret, Monica Anghel a postat o poză cu chipul său tumefiat și plin de echimoze, după ce a avut un accident la călărie. Postarea a fost rapid preluată de televiziunile centrale și de site-urile de știri naționale. Am dorit să aflăm dacă Monica Anghel și-a luat cumva concediu medical de la CCJ Argeș, ca urmare a regretabilului accident și mai întâi am sunat-o pe șefa sa directă, Araxy Negoșanu. Numai că doamna director Negoșanu nu a fost de găsit, telefonul său sunând ocupat de fiecare dată când am apelat-o, ca și cum s-ar ascunde de ceva și cineva.

„Festivalul este pus la punct, nu are de ce să fie pus în niciun con de umbră”

Ulterior am luat legătura chiar cu Monica Anghel, pe care am întrebat-o atât dacă și-a luat concediu medical, cât și dacă ea crede că este normal și deontologic, având în vedere statutul și funcția său (director artistic la CCJ Argeș), să aibă postări pe Facebook precum cea cu accidentul, în condițiile în care în perioada următoare începe Festivalul Internațional de Folclor „Carpați” (organizat de către CCJ Argeș), festival pus în mod cert într-un con de umbră din cauza numeroaselor știri apărute în media privind accidentul său.
Spre lauda sa, Monica Anghel a răspuns după doar câteva minute la mesaj. Cum a răspuns, vă lăsăm pe dumneavoastră, stimați cititori, să judecați: „Festivalul este pus la punct, așa că nu are de ce să fie pus în niciun con de umbră! Eu sunt un artist consacrat, cu 33 de ani de carieră, înainte să fiu director artistic, lucrurile funcționează perfect normal din toate punctele de vedere, chiar dacă din cauza echitației, sport pe care îl practic, am avut acest accident! Este de condamnat că în timpul meu liber practic un sport? Sunt convinsă că nu!”.

Cumetrii pe bandă rulantă pe ștatul Centrului Cultural Județean. Monica + fratele, Jojo + bărbatul, la care
se adaugă un artist de circ din… Columbia

În calitate de director artistic (a fost numită în funcție la începutul acestui an), Monica Anghel are un salariu de bază de 8.265 lei, iar Alexandru Anghel, fratele său, primește ca solist vocal un salariu brut de 8.311 lei (7.227 lei salariu de bază, plus 1.084 lei spor condiții vătămătoare – 15%!). La pachet cu Monica Anghel a fost angajată și buna ei prietenă Jojo (Cătălina Alexandra Grama), alături de soțul ei, Paul Ipate. Columbianul Rincon Luis Fabian este o altă ”achiziție” a Centrului Cultural Județean, acesta fiind absolvent al Facultății de Circ de la Bogota și fost concurent la emisiunea TV „România dansează”.
Reamintim că bugetul Centrului Cultural Județean pe 2018 a fost în sumă totală de 6.139.000 lei, din care 1.800.000 lei cheltuieli de personal/salarii, 1.905.000 lei cheltuieli materiale, 2.434.000 lei cheltuieli investiții. Iar veniturile proprii au fost de doar 175.642 lei. Vai de mama ei de eficiență, doamna Monica Anghel!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sireaca, are probleme mari la mansarda, dar cei care angajeaza asa ceva, cum sunt ?!
    Sunt degeaba, sunt pe bani publici.