Web Analytics

UPDATE/ Primarul Mihai Marin a fost reținut!

de | 17.12.2021 07:07 | Actualitate

Primarul comunei Beleți-Negresti a fost reținut, joi seara, după ore întregi de audieri. Acesta a recunoscut acuzațiile.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni_, au continuat cercetările în dosarul penal întocmit în urma incendiului petrecut în noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., pe raza localității Beleți-Negrești.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de _distrugere prin incendiere_ și _sustragerea sau distrugerea de înscrisuri_, conform art. 256, alin. 4 și 259 din Codul Penal. Astăzi, 16 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale au pus în executare un mandat de aducere privind pe bărbatul de 53 de ani, din Beleți-Negrești, bănuit de săvârșirea faptelor, care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări. 

După administrarea probatoriului, în cursul serii, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventivă.”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii