Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

Update. Foto cu incendiul din Argeș, de la fabrica „Martur”. Care a fost cauza

Revenim cu informații (și imagini exclusive) privind incendiul produs în zona autostrăzii București – Pitești, la km 102, la fabrica ”Martur Automotive”, acolo unde într-o hală a izbucnit un incendiu , iar oamenii din încăperile învecinate s-au aflat în situație de mare risc dat fiind faptul că au fost supuși pericolului de explozie și unui aer toxic, acid, irespirabil.

Update. Foto cu incendiul din Argeș, de la fabrica „Martur”. Care a fost cauza

Citește și: Incendiu la o fabrică de pe autostrada Pitești – București

Peste 30 de pompieri, patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială și un echipaj de la Serviciul Privat pentru Situații de Urgență, o ambulanță SMURD, o autospecială de cercetare chimică, biologică, radiologică și nucleară au fost mobilizate la fața locului într-o acțiune care a durat mai multe ore.

Din câte se pare, pompierii fabricii „Martur” s-au mobilizat exemplar până la intervenția celor de la ISU Argeș.

Ultimul comunicat al ISU Argeș, așteptat de toată lumea, face referire la cauza probabilă de izbucnire a incendiului, care ar fi producerea unui scurtcircuit electric. Vom urmări această anchetă referitoare la un eveniment care pare a fi unul grav, în ciuda declarațiilor liniștitoare ale prefectului Dragoș Predescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită