Web Analytics
scris miercuri, 03.07.2024

Update. După 24 de ore, la Ștefănești a venit curentul

Zeci de locuitori din orașul Ștefănești, județul Argeș, au rămas ieri, 2 iulie, fără curent electric. Era aproximativ ora 19,20, când pe strada Coasta Câmpului din Ștefănești a „picat” lumina. Și „picată” a rămas până miercuri, 3 iulie, ora 19,40.

Update. După 24 de ore, la Ștefănești a venit curentul

A fost nevoie de 24 de ore să se remedieze o avarie pe principiul ”sunt  prea multe solicitări. Nu facem față”. Și atunci cine e vinovat? Săracul om, care e lipsit de un minim confort, nevoit să stea la lumina lumânării, cu mâncarea care i se strică în frigider, cu părinți bătrâni și bolnavi care au nevoie de o îngrijire specială, cu copii mici? Sau compania, care dacă nu face față solicitărilor ar trebui să facă angajări pentru a-și onora contractele. Pentru că nu e nici prima, nici ultima oară când plouă, tună și fulgeră. Să ne așteptăm la problema asta de fiecare dată?  

Citește și: Peste 10 case din Ștefănești, Argeș, au rămas fără curent de 20 de ore! Ce spune furnizorul

Iar dacă oamenii au nemulțumiri – li s-a spus celor care au sunat pentru a reclama problema – aceștia pot trimite un mail pe adresa companiei (CEZ Distrubuție, după noul nume Premier Energy Furnizare) pentru că „în condiții de vreme nefavorabilă, problema poate fi remediată în 48 de ore”. Nu au fost 48 de ore,  au fost doar 24.

Citește și: Un avocat piteştean a lansat platforma juridică Lawren, care simplifică legislaţia românească

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită