Web Analytics

UPDATE. Bebeluș de șase luni, în comă, în urma accidentului de la Miăești

de | 6.09.2021 09:36 | Actualitate

Aşa cum vă anunţam, un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineaţă la Mihaeşti, unde o fetiță de 12 ani a încetat din viață, iar alte sașe persoane sunt grav rănite.

Din următoarele informații, se pare că un alt copill, de numai șase luni a intrat în comă, în drum spre spital și se află în stare gravă.

CITESTE SI Fetiță de 12 ani decedată într-un accident, la Mihăești! Alte 6 persoane sunt în stare gravă

Din verificările prealabile, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Dănicei, județul Vâlcea, care conducea un ansamblu rutier (TIR, compus din cap tractor și semiremorcă pt ciment), care se deplasa pe direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung.
În urma coliziunii, autoturismul, cu 7 ocupanți, s-a răsturnat, rezultând decesul unei fetițe de 12 ani, precum și rănirea celorlalți ocupanți:
– conducătorul auto, de 45 de ani, din Câmpulung, rănit ușor;
– femeie de 27 de ani, din Valea Mare Pravăț;
– fetiță de 6 luni (preluată de echipaj medical în stop cardio-respirator);
– fetiță de 2 ani;
– fetiță de 6 ani;
– fetiță de 8 ani.
Toate persoanele au fost transportate la spital, pentru investigații medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii