Web Analytics

UPDATE. Accident pe strada Nicolae Dobrin – Două persoane rănite şi trei autoturisme distruse în urma impactului

de | 21.12.2021 09:15 | Actualitate

Două persoane au fost transportate la spital seara trecută după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut în apropierea Liceului Astra din municipiul Pitești. Din informații, se pare că un șofer care ar fi ieșit de pe o stradă secundară, nu ar fi acordat prioritate și a intrat frontal într-o mașină condusă regulamentar de un tânăr. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un totem publicitar de pe marginea drumului și într-un autoturism parcat.

CITEŞTE ŞI: Accident cu 4 mașini pe A1! O persoană este inconștientă

Cei doi șoferi au suferit mai multe leziuni și au fost preluați de echipajele medicale care le-au acordat primele îngrijri medicale și i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.
„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, la ieșirea de pe o stradă secundară, către strada Nicolae Dobrin, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Cuca. Ulterior, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un panou publicitar și într-un autoturism parcat.În urma accidentului, cei doi conducători auto au fost transportați la spital. De asemenea, aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” , informează Poliţia Argeș.

Sursa foto: www.ziarobiectiv.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii