Web Analytics

Un artist cu origini muscelene a scos un album cu un baterist american intrat în Cartea Recordurilor

de | 4.03.2020 10:48 | Actualitate

# Daniel Ignat și trupa The Rock Out vor concerta la Pitești, în Club Hush, pe 12 martie, de la ora 21

# Piteștiul este prima oprire dintr-un amplu turneu național

Daniel Ignat, solist al trupei The Rock Out, a scos un album rock n’ roll intitulat ”What a Woman”, album la care trupa The Rock Out a colaborat cu Mike Terrana, unul dintre cei mai mari bateriști americani, intrat în Cartea Recordurilor în 2010 ca bateristul care a cântat cu cele mai multe trupe într-o singură zi.

Iar turneul național de lansare a primului album al trupei The Rock Out va începe la Pitești pe 12 martie, în Club Hush, de la ora 21.

Trupa s-a constituit organic, în urma activității membrilor în cadrul trupei THE ROCK, trupă tribut AC/DC. Sound-ul The Rock Out este caracterizat de influențe de blues-rock, punk, un praf de grunge și un fundament teribil de solid de AC/DC.

Daniel Ignat are origini argeșene, mama sa fiind din Câmpulung Muscel, solistul petrecându-și de altfel o mare parte din copilărie chiar la Câmpulung Muscel.

Legat de trecerea de la The Rock la The Rock Out, Daniel Ignat spune că ”ideea de a lansa compoziții proprii o am de când am început The ROCK, alături de Nik Baydin și Adrian Popescu. Voiam la un moment dat să facem acest pas firesc de altfel… Am așteptat momentul potrivit, dar mai ales colegii cu care să formez o echipă creativă, fun și pasionată de muzică. Pe Nik l-am pierdut în 2016 într-un accident nefericit. RIP! Dar totuși astrele s-au aliniat și suntem patru băieți care mai de care mai creativ și diferit, dar foarte determinați. Vorbesc aici despre Adrian Popescu, Andrey Baydin (fratele lui Nik) și Dany Serrano”.

The Rock Out se încadrează în galeria trupelor noi de rock n’ roll, propunându-și să aducă un suflu nou aromelor deja cunoscute de împătimiții genului. Muzica lor vorbește în principal despre bucuria de a trăi liber, despre relaxarea de a fi exact așa cum ești, despre bucuria lucrurilor simple. Fără sentimente complicate. Doar libertate.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii