Web Analytics
scris luni, 22.07.2024

Unul dintre cei mai mari vaccinologi din lume a recunoscut, într-un studiu: „Am mințit că vaccinurile sunt sigure” – fraudă științifică a industriei vaccinurilor și Big Pharma

După decenii de promovare agresivă a vaccinurilor, dr. Stanley Plotkin, unul dintre cei mai mari vaccinologi din lume, recunoaște că siguranța vaccinurilor nu a fost niciodată studiată în mod solid, așa cum a susținut mult timp.

Unul dintre cei mai mari vaccinologi din lume a recunoscut, într-un studiu: „Am mințit că vaccinurile sunt sigure” – fraudă științifică a industriei vaccinurilor și Big Pharma

Potrivit naturalnews.com, un studiu la care acesta a fost coautor, publicat în New England Journal of Medicine (NEJM) pe 6 iulie 2024, dezvăluie că niciun vaccin nu a fost vreodată studiat în mod corespunzător nici înainte, nici după lansarea lor.

Citește și: Bărbat de 59 de ani, mort pe munte, după ce i s-a făcut rău

Juristul Aaron Siri, apărător al drepturilor civile și al consimțământului informat, a publicat pe X o postare amplă despre noua lucrare a lui Plotkin în NEJM, care admite că „testările clinice de preautorizare folosesc dimensiuni limitate ale eșantioanelor [și] durate limitate de urmărire”, precum și faptul că „nu există resurse alocate pentru studiile de siguranță postautorizare”.

„Este o răsturnare incredibilă”, a spus Siri înainte de a dezvălui restul constatărilor din studiu, care practic acuză industria vaccinurilor și Big Pharma de fraudă științifică.

„De zeci de ani, comunitatea medicală susține insistent că vaccinurile sunt produsul cel mai testat [în privința siguranței]; de exemplu, dr. Paul Offit [pediatru american] a spus: «Cred că trebuie să fim mândri de vaccinuri ca fiind, în mod precis, cele mai sigure și mai bine testate medicamente pe care le introducem în corpul nostru»”, a scrs Siri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită