Web Analytics
scris joi, 26.09.2024

Unui român i se interzice să mai intre în centrul unui oraș italian

Unui bărbat de 40 de ani de naționalitate română nu I se mai permite să intre în centrul localității Cesenatico, oraș în nord-estul Italiei, un port cu ieșire la Marea Adriatică, aflat în apropierea statului San Marino. El a fost prins de polițiștii locali în timp ce urina în centrul orașului, chiar în piața central.

Unui român i se interzice să mai intre în centrul unui oraș italian

I-a fost interzis accesul în anumite zone ale orașului pentru 48 de ore, pentru a proteja siguranța publică, scrie presa locală. În dimineața următoare, însă, bărbatul a fost din nou surprins de Poliția Locală în zona în care i se interzisese accesul. A fost preluat de Divizia de combatere a criminalității și s-a stabilit că bărbatul a mai fost verificat pentru cazuri de hărțuire în Italia și de comportament indecent.

Citește și: Polițiști răniți într-un accident rutier la Bascov

S-a dispus interzicerea accesului bărbatului din centrul orașului pentru un an, iar în cazul unei recidive, românul riscă să fie arestat pentru o perioadă de până la un an. De asemenea, bărbatul este evaluat de Oficiul pentru Imigrări pentru a fi expulzat din țară.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită