Web Analytics

Universitatea din Piteşti şi-a prezentat oferta educaţională liceenilor din Giurgiu

de | 17.10.2019 13:06 | Actualitate

Universitatea din Pitești, prin Centrul de Marketing Universitar, și-a prezentat joi, 10 octombrie, oferta educațională unui grup interesat de elevi și profesori de la Liceul Teoretic „Nicolae Cartojan” Giurgiu.
Invitații au fost primiți în Sala de Festivități din Corpul Central al UPIT (Târgul din Vale), unde a avut loc o prezentare a Universității din Pitești, cu cele șase facultăți și Colegiul Terțiar Non-universitar, și au fost trecute în revistă activitățile academice, de cercetare și extrașcolare pe care le desfășoară UPIT.
La finalul prezentării a avut loc un concurs cu premii, în cadrul căruia a fost premiat participantul care a știut să răspundă corect întrebării ”Ce grad de încredere credeți că are Universitatea din Pitești?”. În urma unei evaluări ARACIS derulate în 2018, Universitatea din Pitești a obținut Grad de Încredere Ridicat.
Echipa UPIT care a discutat cu liceenii din Giurgiu a fost formată din prorectorul pentru Relații cu Studenții, Absolvenții și Mediul Socio-Economic, conf. univ. dr. Adrian Sămărescu, directorul Centrului de Marketing Universitar, conf. univ. dr. Amalia Duțu, și, tot din partea CMU, lect. univ. dr. Olimpia Oancea, şeful Biroului UPIT de Relații Publice și Comunicare, dr. Georgia Olteanu și doi studenți UPIT de la Litere, respectiv Studii Economice/Marketing. La finalul evenimentului desfășurat în corpul central al Universității din Pitești, liceenii au vizitat Biblioteca UPIT și campusul universitar din Gheorghe Doja.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii