Web Analytics

Universitatea Craiova-FC Argeș 1-1. Alb-violeții fac 20 de puncte din 20 de meciuri

de | 29.01.2021 23:26 | Actualitate, Sport

 

FC Argeș a terminat în această seară la egalitate, scor 1-1 partida de la Universitatea Craiova din cadrul etapei cu numărul 20 și a ajuns să strângă 20 de puncte în actuala ediție a Ligii I de fotbal.

Încă din primul minut, Universitatea Craiova a început în forță, Ofosu a demarat pe partea stângă și a pasat în careu de unde Cicâldău a trimis mingea cu vârful bocancului spre poartă, periculos, dar Greab a fost la post.

În minutul 34 a venit și prima mare ocazie pentru FC Argeș. Antun Palic a fost aproape de un gol senzațional, dar mingea trimisă în forță a lovit bara. Șut frumos cu stângul după o preluare. Faza a continuat cu șutul lui Șerban, respins de Pigliacelli.

 

Citește și Mesaj îndoliat de la MAI în ziua incendiului de la spitalul „Matei Balș”

 

În minutul 64 s-a deschis scorul în Bănie. Ivan Mamut a marcat, după o lovitură de colț executată de Dan Nistor. Este primul gol în tricoul formației lui Corneliu Papură. Bucuria oltenilor nu a durat mult și trei minute mai târziu Malele reuşeşte în cele din urmă să marcheze. Finalizare excelentă peste Mirko Pigliacelli.

În minutul 84, alb-violetul Drăghici primește direct cartonașul roșu și pleacă la cabine, iar în minutul 87, Turda îl lovește cu cotul în careu pe Bălașa, dar arbitrul nu oprește partida. Oltenii au cerut lovitură de la 11 metri. S-a terminat 1-1 și argeșenii continuă seria bună sub comanda lui Mihăiță Ianovschi.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii