Web Analytics
scris miercuri, 20.06.2018

Unirea Bascov, la un pas de Liga a III-a după victoria din turul barajului

13 Nicolae Stan 1249Echipa olteană Vedița Colonești a pierdut, în ultimele secunde de prelungire, manșa tur a barajului de promovare disputat pe stadionul din Mioveni, în compania argeșenilor de la Unirea Bascov. S-a terminat 2-1, iar șansele de promovare în Liga III se pare că sunt de partea Bascovului. Iată ce spun despre acest meci primarul Gheorghe Stancu, de la Bascov, și Nicolae Stan, primarul de la Colonești.

Unirea Bascov, la un pas de Liga a III-a după victoria din turul barajului

„Am eu o presimţire că victoria noastră va fi mult mai clară la Coloneşti”

Gheorghe Stancu, primar Bascov, județul Argeș: „A fost destul de greu. Nu mă așteptam… Meciul a fost strâns, dar sper că acolo, la Colonești, vom concretiza rezultatul și ne vom califica. Echipa noastră, sincer vă spun, are o valoare mai bună. A fost un meci încâlcit, în sensul că ei au fragmentat puțin jocul prin faulturi… Adversarii sunt nevoiți să vină peste noi, dar noi avem jucători de contraatac… Am eu o presimțire că victoria noastră va fi mult mai clară acolo. Suntem pregătiți pentru Liga a III-a. Am discutat această problemă și în Consiliul Local și le-am trasmis celor de la echipă să fie determinați, pentru că noi vom susține financiar echipa, mai ales că acum sunt niște normative foarte clare în ceea ce privește finanțarea. Mai mult decât atât, noi avem și un teren în lucru, în licitație, sperăm ca în 10 zile să finalizăm procedura de licitație, sper să nu avem contestații, iar apoi să continuăm cu proiectul tehnic și execuția. Într-un an și jumătate sper să avem terenul gata”.

„Să îi ferească Dumnezeu la Coloneşti să nu ne arbitreze corect!”

Nicolae Stan, primar Colonești, județul Olt: „Prin minutul 85 totul s-a rupt. Un jucător i-a dat cu cotul lui Marius Radu, iar arbitrul nu a dat absolut nimic. Apoi Marius Radu a dat ușor cu piciorul și asta a așteptat arbitrul. Apoi cred că a dat 15 lovituri după ce am egalat noi. Mai mult decât atât, a prelungit meciul nu cu 4 minute, cât a arătat dumnealui, ci cu 8 minute. S-a văzut totul. A fost ceva intenționat. Cred că arbitrul prelungea meciul până dădeau ei gol. De la distanță s-a văzut că arbitrajul a fost în favoarea Bascovului. Să îi ferească Dumnezeu la Colonești să nu ne arbitreze corect! Am avut și o discuție cu marele primar de la Bascov, care spunea că are în proiect nu știu ce teren. Păi, nu are niciun teren. Cum să nu ai tu un teren de fotbal după 13-14 ani de primar la o localitate de 14.000 de locuitori?! Se lăuda că are un proiect de nu știu câte milioane de euro. Păi, până faci tu proiectul, te dau afară ăia… Ești bun de plată pentru sms-urile alea… Am înțeles că au cheltuit vreo 7 miliarde de lei cu echipa asta… Le-am demonstrat că nu sunt ei mai buni ca noi”.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...