Web Analytics

Unde i-au găsit jandarmii pe inculpații condamnați astăzi în dosarul triplei crime de la Stoenești

de | 1.11.2018 21:43 | Actualitate

Imediat după sentința definitivă pronunțată astăzi, în şedinţă publică, la Curtea de Apel Piteşti, sentință prin care cei doi inculpați au fost condamnați de magistrați pentru săvârsirea infracțiunii de omor calificat, complicitate la omor calificat și violare de domiciliu, fapte pentru care Doru Vasile Durleci (24 ani) a primit pedeapsa de 20 ani şi 8 luni închisoare, iar tatăl acestuia, Dorel Durleci (48 ani), a fost condamnat la 15 ani și 8 luni, jandarmii și polițiștii au plecat cu mandatele după cei doi.

Nu i-au găsit la domiciliul din Stoenești pentru că fiul și tatăl plecaseră de acasă. Oamenii legii i-au ridicat din Câmpulung,

Cei doi n-au opus rezistență la urcarea în mașina care i-a dus la Colibași.

Reamintim că sentința de astăzi vine după ce instanța de fond i-a achitat pe cei doi în dosarul triplului asasinat. Tribunalul Argeș stabilise anul trecut că singurul vinovat în cazul celor trei crime comise la Stoenești în primăvara lui 2016 este Laurențiu Durleci, fratele, respectiv fiul celor doi.

Decizia de astăzi l-a șocat pe  avocatul familiei Durleci.

„Am făcut tot ce este omenește posibil pentru acești oameni crezând dacă nu în justiţia omenească, cel puţin în cea divină. Este de neînţeles, repet, de neînţeles cum poţi condamna niște oameni respingând probe capitale pentru aflarea adevărului și legitimând practici nu numai neloiale, nu numai abuzive, ci de-a dreptul dezonorante pentru cei care, în loc să caute adevărul, nu știu cum să-l ascundă mai bine. Este pur și simplu o rușine. Îmi asum în continuare tot ceea ce am afirmat până acum și anume că anchetatorii au ascuns probe, lucru pe care l-am dovedit și sunt în măsură să îl arăt oricui. Soluţia de condamnare dispusă de către judecătorii din această cauză îmi arată nu numai că justiţia este oarbă, ci și mută. E moartă de-a binelea, putem să-i punem cruce!”, a scris avocatul Florentin Sorescu pe pagina sa de Facebook.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii