Web Analytics
scris vineri, 27.09.2024

Un tânăr și-a ucis tatăl, apoi a sunat la poliție să-l dea dispărut

Un tânăr de 27 de ani din Mehedinți este acuzat de o crimă deosebit de gravă. Acesta și-a ucis tatăl, după care a sunat la poliție să-l dea dispărut.

Un tânăr și-a ucis tatăl, apoi a sunat la poliție să-l dea dispărut

Tânărul a susținut că a fost provocat de o ceartă între tatăl și mama lui, afirmând că tatăl său ar fi fost violent. El a declarat că l-a lovit și strâns de gât pe bărbat pentru a-și apăra mama. Tânărul nu a acționat singur; fratele său minor, în vârstă de 17 ani, și alți doi tineri de 20 de ani l-au ajutat să dispună de trupul victimei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, cei patru au împachetat corpul în pătură, l-au plasat în portbagajul unui autoturism și l-au transportat pe un câmp la o distanță de aproximativ 7-8 kilometri.

Citește și: Alarmă de la Prefectură. Măsuri de protecție a populației în contextul avertizărilor meteo care ar putea fi emise

Conform anchetatorilor, acesta ar fi provocat o pană de curent în localitate pentru a-și ascunde crima în întuneric, plasând cadavrul într-o fântână abandonată. După ce a săvârșit fapta, tânărul a sunat la 112 pentru a raporta dispariția tatălui său. Totuși, scenariul său a fost demascat de o cameră de supraveghere care a surprins momentul în care se îndrepta spre fântâna în care a fost descoperit cadavrul. După patru zile de căutări intense, polițiștii și pompierii au găsit corpul bărbatului de 53 de ani pe fundul fântânii.

Cazul rămâne în atenția autorităților, iar ancheta continuă pentru a stabili toate detaliile acestui incident îngrozitor.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită