Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

Un suporter al lui Liverpool a murit în Italia

O tragedie s-a petrecut înainte de startul Champions League. Un suporter al lui Liverpool a murit la Milano, fiind lovit de mașină.

Un suporter al lui Liverpool a murit în Italia

Startul noii ediții a Champions League este umbrit de decesul unui suporter al lui Liverpool, care se afla în Italia pentru partida cu AC Milan.

Conform publicației Corriere della Sera, suporterul, în vârstă de 51 de ani, a fost lovit de o mașină în timp ce traversa autostrada A4, lângă aeroportul Orio al Serio din Bergamo, pentru a se îndrepta spre hotelul unde era cazat.

Citește și: Gigi Becali revine pe stadion: „Dumnezeu te pregătește. Țaca, țaca, țaca!”

Incidentul s-a produs luni, după miezul nopții, iar autorul accidentului este un cetățean elvețian care conducea un SUV. Bărbatul mort este un irlandez venit la Milano de la Manchester, iar în buzunar, pe lângă pașaport, i-a fost găsit biletul pentru meciul din Champions League.

Poliția italiană a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea dacă suporterul era în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor.

Partida AC Milan – Liverpool este programată marți, 17 februarie, de la ora 22, în prima etapă din grupa de Champions League.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...