Web Analytics

Un șofer în vârstă de 18 ani a intrat cu mașina în conducta de gaze

de | 26.01.2021 21:20 | Actualitate

În această seară, polițiștii Biroului Rutier Pitești au intervenit la un eveniment rutier petrecut pe raza municipiului Pitești, iar din verificări a rezultat că acesta s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu zăpadă.
În urma verificărilor, polițiștii rutieri au stabilit că un tânăr de 18 ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe str. Argeșului din municipiul Pitești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, împrejurare în care a avariat conducta și contorul de gaze, precum și contorul de alimentare cu energie electrică al unui consumator casnic.
Autoturismul era dotat cu anvelope de iarnă, însă acest lucru nu a fost suficient pentru a împiedica producerea evenimentului rutier.
La fața locului au intervenit atât pompierii argeșeni, pentru măsuri specifice, cât și reprezentanți ai companiilor de distribuție de gaz și de energie electrică, pentru remedierea avariilor.
Evenimentul rutier va fi protocolat ca tamponare, urmând să fie stabilită încadrarea faptei, și luate măsurile legale care se impun iar polițiștii fac un nou apel către participanții la trafic de a respecta regulile.
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii