Web Analytics
scris luni, 03.06.2024

Un român a câștigat 600.000 de euro după finala Champions League. Cum s-a îmbogățit cu doar 2 euro

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Champions League la fotbal, iar succesul spaniolilor l-a îmbogățit pe un român.

Un român a câștigat 600.000 de euro după finala Champions League. Cum s-a îmbogățit cu doar 2 euro

Marius este din Buzău, dar trăiește de 30 de ani la Madrid. În iarnă și-a petrecut vacanța la Brașov și acolo a jucat biletul câștigător. A pariat 2 euro și a dat lovitura cu mai multe meciuri de fotbal, tenis și baschet. Finala Ligii, câștigată de Real, a fost ultimul eveniment pe biletul norocos. Marius va rămâne cu 600.000 de euro, după impozitarea câștigului.

Real Madrid a câștigat al 15-lea trofeu Champions League

Real Madrid a câștigat al 15-lea trofeu Champions League din istoria clubului madrilen, după o finală cu un început cu emoții contra Borussiei Dortmund. Real Madrid a învins-o cu 2-0 cu Borussia Dortmund la Londra, pe Wembley.

Citește și: A murit soția unui cunoscut antrenor de fotbal român. Avea doar 47 de ani

În prima parte a meciului, Galacticii” aproape că nu au existat în meci. Nemții au ratat cele mai mari ocazii. Pe lângă bara lui Fullkrug din minutul 23, cei de la Borussia Dortmund au mai ratat ocazii mari în prima repriză prin Brandt, Adeyemi și Sabitzer. În partea a doua, lucrurile s-au schimbat. Toni Kroos a fost aproape de un gol superb din lovitură liberă în minutul 49, după care Carvajal a ratat deschiderea scorului cu o lovitură de cap. Același Carvajal a ratat ținta în minutul 57, după care a venit replica lui Dortmund prin Fullkrug. Apoi, Bellingham a trecut pe lângă gol în minutul 72. În minutul 74, ”Galacticii” au dat lovitura. Carvajal a înscris cu o lovitură de cap la centrarea din corner a lui Toni Kroos. Apoi a urmat o nouă ofensivă la poarta lui Kobel. Kroos, Camavinga și Nacho au ratat pe rând. În minutul 83, Vinicius Junior a rămas singur cu Kobel și a înscris cu un șut simplu la colțul lung. În minutul 87, Fullkrug a marcat, dar reușita lui Dortmund a fost anulată pentru poziție de ofsaid. Meciul s-a încheiat cu victoria lui Real Madrid. Astfel, în urma succesului de pe Wembley, Real Madrid și-a trecut în vitrină cel de-al 15-lea trofeu Champions League.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită