Web Analytics

Un polițist a refuzat să primească mită și a sesizat fapta la telverde anticorupție

de | 12.06.2017 09:26 | Actualitate

mitaWeek-end-ul trecut ofițeri de poliție judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Direcția Anticorupţie pentru Municipiul București și Județul Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au prins în flagrant o persoană în timp ce a remis, cu titlu de mită, o sumă de bani unui agent de poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Secția 14 Poliție- Ordine Publică.

În fapt, la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806 s-a primit un apel prin care un agent de poliție din cadrul Secției 14, sesiza faptul că, în timp ce își efectua atribuțiile de serviciu, a oprit în trafic un moped (scuter) condus de B.M., care nu poseda permis de conducere.

Pe același scuter se afla și P.F., care a oferit o sumă de bani neprecizată pentru ca polițistul să nu ia măsurile legale. Agentul de poliție a refuzat oferta și a sesizat D.G.A., fiind organizată cu operativitate acțiunea de prindere în flagrant, în timpul căreia P.F. a remis 150 lei polițistului în scopul menționat.

P.F. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, sub măsura controlului judiciar pe 60 de zile.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii